mateO’s

Disseny Corporatiu/Corporate Design

APORTACIÖ/CONTRIBUTION
Amb l’ETIMOLOGIA de MATEO, descobrim paral•lelismes amb la personalitat del nostre protagonista. Una ANÀLISI que transporta a una FORMALITZACIÓ.
The etymology MATEO discover parallels with the personality of our protagonist. An analysis transported to PERFECTION.

BRIEF/BRIEFING
Mateo se’ns mostra tal com es, ens limitem a definir-lo i a transcriure el seu esser en una estampa. El client no necessita saber res, només captar la seva presencia omnipresent que els pren tota la atenció que necessiten.
Mateo shows us as it is , we just set it and transcribe his being in a picture . The client does not need to know anything, just catch their ubiquitous presence that takes all the attention they need.

PROPOSTA/PROPOSAL
MATEO es de naturalesa emotiva i clarivident. De pensament desbordat, li agrada sentir-se admirat i fa de cada idealització una realització. El logo Mate0s reflecteix la personalitat del seu propietari.
Mateo és DÉU! és l’amo (L’ULL QUE TOT HO VEU).
Emotional nature of matter and clairvoyant . Overwhelmed thinking , likes to feel admired and makes every idealization an accomplishment . Mate0s The logo reflects the personality of its owner .
Mateo is GOD ! owns ( all seeing eye ) .
PRODUCCIÓ/PRODUCTION
Projecte de petita escala, consisteix en la creació d’un logotip per el restaurant mateOs situat al carrer Floridablanca 79 BARCELONA.
Small-scale project consists of creating a logo for the mateO’s restaurant located in Floridablanca 79 BARCELONA.

Authors:
Client:

Miquel de Mas
mateO’s restaurant

RITUAL
RINGS PHILIPPE HUGUES (PH.PROP)